Size bir telefon kadar yakınız
☎ 0216 392 80 80
Dil Seçin
tr
Dil Seçin
tr

İstasyon Çekyat Yıkama

İstasyon Çekyat Yıkama

İstasyon Çekyat Yıkama siz değerli müşterilerimize Koltuk, Yatak,Çekyat ve halı temizlik işleri üzerine hizmet verilmektedir. Siz değerli müşterilerimizin evlerinde yapmış olduğu çekyat silme esnasında çekyat kumaşı ile süngeri arasında biriken toz ıslatılarak süngere yedirilmektedir.

İstasyon Çekyat Yıkama Servisi Tabiki bunu siz değerli müşterilerimizin görmesi mümkün değildir.Bu silme işlemi sonrasında çekyat  kumaşı ne kadar temizde gözükse kir sünger ile kumaş arasında kalmıştır.Bu kir ve oluşan mikropları firmamızın profesyonel personeli tarafından yıkama işlemi bittikten sonra size göstermiş olduğu suyu görünce daha iyi anlayacak ve çekyat veya koltuk takımlarının senede bir temizlenmesi gerektiğini göreceksiniz.

İstasyon Çekyat Yıkama Firması Makinalarımız durulama sistemli olup sünger ve kumaş arasındaki pisliği,mikrobu ve kiri sürekli temiz su ile durulayarak temizlemektedir.  İstasyon Evde Çekyat Yıkama  Evlerimizde silme sonucu çekyat kumaşı ve sünger arasında kalan kir mikroplu bir ortama ve çekyatlarınız kurudukça lekelerinin  kusmasına ve kötü kokmasına sebeb olacaktır.

İstasyon Çekyat Yıkama Fiyatı Profesyonel personelimiz isteğe bağlı sıcak su ile hazırlamış olduğu sağlığa hiç bir zararı olmayan koltuk yıkama ilaçları ile bütün temizlik işlemlerini profesyonel makineler ile yapmaktadır.Müşterilerimize temizlik ve İstasyon Çekyat Temizleme   hijyen konusunda %100 memnuniyeti ilke edinmiş olan İstasyon çekyat Yıkama size bir telefon kadar yakındır.Unutmayalımki bilinçsiz ucuz deterjanlarla yapılan temizliğin sağlığımıza ve çekyat ve koltuklarınızda zararı çok pahalıya mal olabilir.Hayal ķırıklığına uğramamak için bizden randevu alabilirsiniz.