Size bir telefon kadar yakınız
☎ 0216 392 80 80
Dil Seçin
tr
Dil Seçin
tr

İstasyon Kanepe Yıkama

İstasyon Kanepe Yıkama

İstasyon Kanepe Yıkama  lekelere hiçbir firma garanti veremesede lekeleride en hafif seviyeye indirip size elinden geldigince bu konudada yardımcı olmaya calısmaktadır. İstasyon Kanepe Temizleme  Kanepelerinizdeki lekeler veya camasır suyu ve benzeri maddelerle daha önce silmediyseniz yani koltuk veya kanepenin  renk degişimine sebep olmadıysanız neredeyse bunun haricindeki sorunlarda tam netice almaktayız.

İstasyon Kanepe Yıkama Şirketi  zaten servis yazdırmak için aradıgınızda bu konuları sormanız durumunda sizlere kapsamlı bilgi sunan işinin uzmanı elamanlarımızca yardımcı olacaklardır
İstasyon Evde Kanepe Yıkama  Kanepeyelarınızı ve cekyatlarınızı İstasyon Yerinde Kanepe Yıkama   evinizde yerinden kaldırmadan yerleşim düzenini bozmadan temizliyoruz.Bu temizleme işlemi için yüksek vakumlu makineler ve özel kir sokücü şampuanlar kulanıyoruz.
İstasyon Kanepe  Yıkama Fiyatı  Yüzeydeki kirli su vakumlanarak alınır aynı işlem temiz su ile yaniden tekrarlanır. temizlik sonrası islanan kanepeler vakumlama işlemi sonrası % 80 ile %85 arası kurutulmuş olur bu uygulama sonrası koltuklarınız yeni görünümüne kavuşur ve bakteriliyel temizligide yapılmış olur.